Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Radnici Šipada popustili policiji

Sudski izvršitelj u pratnji policije jutros je ušao u Šipadovu prodavnicu nameštaja u Futoškoj ulici, u koju se noćas zatvorilo desetak radnika.    

Sajam konjarstva u Novom Sadu

Jesenja sezona priredbi na Novosadskom sajmu počeće 28. septembra otvaranjem 43. međunarodnog sajma lova, ribolova i sporta "Lorist", a prvi put u okviru te tradicionalne manifestacije održaće se i međunarodni sajam konjarstva "Horsvil", najavili su danas organizatori.

Izložba pasa u subotu

Međunarodna izložba pasa svih rasa CACIB "Novi Sad 2010" održaće se sutra na Novosadskom sajmu, najavio je Kinološki savez Vojvodine.

Broj abortusa i dalje veliki

U Novom Sadu ne postoji evidencija prema kojoj bi se znalo koliko abortusa se izvrši, jer se mnogi od njih obavljaju po privatnim klinikama.  

Krivična prijava protiv kradljivca table

Zbog nestanka table sa imenom predsednika Vlade Vojvodine Bojana Pajtića kod mosta u Vrbasu, policija je podnela krivičnu prijavu, kaže portparolka novosadske policije Mileva Tomić.  

Sanacija fasada za mesec dana

Za mesec dana trebalo bi da bude odabran izvođač radova na sanaciji fasada šest zgrada, koje su nedavno izabrane putem konkursa Grada.

I ove godine bez novih autobusa?

Tender Gradskog saobraćajnog preduzeća za nabavku 15 solo autobusa odložen je, jer je jedan od ponuđača uložio prigovor Komisiji za zaštitu prava ponuđača.  

Hteo na silu do Maje Gojković

Ispred Skupštine grada, dok je trajala sednica, došlo je do incidenta, kada je jedan čovek pokušao da uđe u zgradu želeći da dođe do nekadašnje gradonačelnice Maje Gojković.  

Odneli smeće posle poziva Radija 021 (Foto)

Posle poziva Radija 021, radnici "Čistoće" su konačno ispraznili kontejnere u Ulici Ilije Birčanina, iz kojih se danima prelivalo smeće, budući da se u ovom delu grada trenutno obnavlja vrelovod.

Lokvanj na prodaju

Gradsko zelenilo je raspisalo oglas za prodaju rashodovane ploveće platforme ''Lokvanj'' putem javne licitacije.